Contact

Contactgegevens

E-mail adres:oogzorgnetwerk@oogzorgnetwerk.nl
Telefoon:+31 (0)10 40 23 400
Fax:+31 (0)10 40 23 470 

Adressen

Bezoekadres
Schiedamse Vest 160, 6e etage
3011 BH Rotterdam

Correspondentieadres
Postbus 70030
3000 LM Rotterdam

Routeplanner

(Voorbeeld: Waalseweg 58, Rotterdam)

Routebeschrijiving

Vanuit richting Breda (A16):
Vanaf de A16 neemt u afslag 25 richting 'Centrum/Capelle aan den IJssel' naar de N210 richting 'Centrum'. Neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Abram van Rijckevorselweg. Daarna vervolgt u de weg over de Maasboulevard voor ongeveer 4 kilometer. Bij de verkeerlichten bij de Erasmusbrug gaat u rechtdoor. Neemt u direct na de kruising de eerste straat naar rechts naar de Schiedamse Vest. Het Oogzorgnetwerk is gelegen aan het einde van deze straat, aan uw rechterhand.

Vanuit richting Den Haag (A13) of Utrecht (A20):
Indien u vanuit de richting Den Haag komt, volgt u eerst de A13 richting Rotterdam. Bij het Kleinpolderplein volgt u de A20 richting 'Dordrecht/Utrecht'.

Vanaf de A20 neemt u afslag 14 richting 'Centrum/Hillegersberg/Schiebroek' en gaat u bij de verkeerlichten richting 'Centrum'. U rijdt over de Schieweg die overgaat in de Schiekade. Op de rotonde Hofplein gaat u rechtdoor naar de Coolsingel. Na ongeveer 1 kilometer gaat u rechtsaf naar de Schilderstraat. Vervolgens neemt u de eerste straat naar links naar de Schiedamse Vest. Het Oogzorgnetwerk is gelegen aan het begin van deze straat, aan uw linkerhand.

Komt u met de auto?

De zwarte lijnen geven de grenzen van de milieuzone aan.
De zwarte lijn is de grens van de milieuzone.

Komt u met de auto? Controleer of uw auto in de milieuzone van Rotterdam mag rijden.

Milieuzone centrum Rotterdam
In Rotterdam is de luchtkwaliteit op een aantal plekken onvoldoende. Als het gaat om luchtkwaliteit is roet de grootste boosdoener voor de gezondheid. Roet komt vrij bij het verbranden van fossiele brandstoffen, zoals diesel. Rotterdam wil de lucht in en om de stad gezonder maken. En daarom breidt Rotterdam per 1 januari 2016 de milieuzone uit. Een milieuzone is een effectieve maatregel om de hoeveelheid roet in de lucht te verminderen, en dus de luchtkwaliteit te verbeteren. De milieuzone geldt voor iedereen: bewoners, ondernemers en bezoekers.

Welke auto's mogen de milieuzone niet in?
Vanaf 1 januari 2016 mogen de volgende auto's de milieuzone niet in:

  • Vrachtauto's op diesel in Euroklasse Euro-I, Euro-II of Euro-III.
  • Bestel- en personenauto's op diesel met een Datum Eerste Toelating (DET) voor 1 januari 2001.
  • Bestel- en personenauto's op benzine met een DET voor 1 juli 1992.
  • Bestel- en personenauto's op lpg met een DET voor 1 juli 1992.

Controleer voor vertrek of uw auto de milieuzone in mag.
Voor meer informatie en de kentekencheck kunt u terecht op http://gezonderelucht.nl.

Parkeren

Als u een afspraak heeft bij Het Oogzorgnetwerk kunt u gebruik maken van de parkeerservice van Het Oogziekenhuis. U stopt voor de ingang van het ziekenhuis en u geeft uw autosleutels aan één van de chauffeurs. Zij zetten uw auto voor u weg. Van hen krijgt u een kaartje dat u nodig heeft als u weer naar huis gaat. Vervolgens kunt u naar uw afspraak bij Het Oogzorgnetwerk. Als u klaar bent betaalt u 9,95 (dit is inclusief parkeerkosten) bij één van de chauffeurs en uw auto wordt voorgereden. Let op: u kunt uitsluitend met uw pinpas betalen.


U kunt uw auto ook parkeren in de parkeervakken rondom Het Oogzorgnetwerk of in één van de parkeergarages in de buurt. Parkeergarage Westblaak bevindt zich in de Hartmanstraat op twee minuten loopafstand van Het Oogzorgnetwerk. In de parkeergarages kunt u met contant geld en pinpas betalen. Parkeert u op een parkeervak op straat, dan kunt gebruik maken van kentekenparkeren of 06-parkeren. Bij kentekenparkeren voert u bij de parkeerautomaat uw kenteken in en bepaalt u de gewenste parkeertijd. U kunt het aangegeven bedrag met pin of creditcard betalen. U hoeft geen parkeerkaartje in uw auto te plaatsen.

Komt u met het openbaar vervoer?

Gezien de centrale ligging van Het Oogzorgnetwerk in het centrum van Rotterdam, adviseren wij u met het openbaar vervoer te komen.

Met de metro:

  • Met metrolijnen A, B, C, D* of E* kunt u uitstappen bij station Beurs, uitgang Westblaak;
  • Met metrolijnen D* of E* kunt u ook uitstappen bij station Leuvehaven, uitgang GGD.

Met de tram:

  • Met tram 8*, 23* of 25* kunt u uitstappen bij halte Beurs;
  • Met tram 20* kunt u uitstappen bij halte Museumpark.

* Op deze lijnen kunt u opstappen vanaf station Rotterdam Centraal.

Voor een precieze routebeschrijving met het openbaarvervoer van uw locatie naar de locatie van Het Oogzorgnetwerk kunt u kijken op www.9292ov.nl.

Looproute vanaf de haltes naar Het Oogzorgnetwerk
Looproute vanaf de haltes naar Het Oogzorgnetwerk
Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen