Inkoopcombinatie

Het Oogzorgnetwerk heeft als een van haar belangrijke doelen het behalen van inkoop voordeel. Hiervoor heeft Het Oogzorgnetwerk met de meeste leveranciers overeenkomsten afgesloten. Wij bundelen de kennis en de onderhandelingskracht van partners om de kwalitatief beste leveranciers tegen de meest gunstige condities aan ons te binden. De focus binnen de inkoopcombinatie ligt uitsluitend op het vlak van oogheelkundige producten en diensten.

Sinds 2007 maken uitsluitend de partners van Het Oogzorgnetwerk gebruik van de voordelen voortkomend uit deze inkoopcombinatie.

Toegevoegde waarde

De kracht van collectief inkopen bij de Oogzorgnetwerk inkoopcombinatie kan gevat worden in een aantal elementen:

  • Door volume vergroting de beste condities en prijzen op het gebied van oogheelkundige producten en diensten;
  • Uitgebreide marktkennis door ervaring van zowel de inkoopadviseur als aangesloten partners;
  • Kennisdeling met andere ziekenhuizen / klinieken;
  • Delen van tijdsinvestering, tegelijkertijd meer resultaat behalen.


Inkoopbijeenkomsten

Op reguliere basis worden inkoopbijeenkomsten gehouden, waarbij inkopers van de diverse partners en adviseurs van de serviceorganisatie van Het Oogzorgnetwerk met elkaar in gesprek gaan over ontwikkelingen binnen de oogheelkundige zorg. Hieraan gekoppeld worden investeringstrajecten en exploitatiewensen van de diverse partners met elkaar besproken. Waar mogelijk wordt de samenwerking verder vormgegeven. Daarbij bieden we leveranciers een platform om nieuwe ontwikkelingen en producten te presenteren aan onze partners.

Partners inkoopcombinatie

Op dit moment zijn verschillende oogheelkundige afdelingen van ziekenhuizen aangesloten bij de inkoopcombinatie van Het Oogzorgnetwerk. Te weten: Het Oogziekenhuis Rotterdam, Sint Fransicus Gasthuis, Reinier de Graaf Groep, IJsselland Ziekenhuis, Antonius Ziekenhuis, Westfriesgasthuis, Flevoziekenhuis, Havenziekenhuis, Medisch Centrum Leeuwarden, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Het Beatrixziekenhuis, Vlietland Ziekenhuis, Ziekenhuis Tjongerschans

 

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen