OOGadvies

Vanaf 2016 is het voor ziekenhuizen die nog niet als partner bij Het Oogzorgnetwerk zijn aangesloten mogelijk om losse advies producten af te nemen. Het aanbod van losse advies producten vindt plaats vanuit het label 'OOGadvies'.

Met OOGadvies van Het Oogzorgnetwerk wordt advies geboden vanuit de kernwaarden van Het Oogzorgnetwerk: kwaliteitsgericht, samen, innovatief en resultaatgericht. Onze reputatie is gebaseerd op jarenlange advies ervaring in de oogheelkunde. Wij leveren toegevoegde waarde voor uw afdeling oogheelkunde door onze uitgebreide en unieke kennis en ervaring van oogheelkundige afdelingen van ziekenhuizen. Deze kennis geeft ons een referentiekader om de wensen van onze klant te begrijpen en te vertalen naar passende maar vooral ook praktische oplossingen. Ons team van ervaren adviseurs is daarnaast in staat te schakelen tussen verschillende vraagstukken en kan ondersteuning bieden om zo samen met u te komen tot kwalitatief hoogwaardige oogheelkundige zorg.

Met OOGadvies spelen wij in op de toenemende vraag vanuit de oogheelkundige branche voor deze producten. Daarnaast bieden wij ook op maat oplossingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij, op welk gebied, voor uw afdeling oogheelkunde kunnen betekenen? Kijk bij onze producten of vul het contact formulier in.

Sluit de voorlees functie

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen