Wat is Het Oogzorgnetwerk

Het Oogzorgnetwerk, een initiatief van Het Oogziekenhuis Rotterdam, is sinds 2001 een landelijk netwerk van oogheelkundige afdelingen van ziekenhuizen.

Bij Het Oogzorgnetwerk realiseren wij kwalitatief hoogwaardige oogheelkundige zorg door samenwerking binnen het gehele oogheelkundig spectrum in binnen- en buitenland. We benutten elkaars krachten en werken vanuit de gedachte dat je in gezamenlijkheid meer bereikt dan alleen.

Kernwaarden


Kwaliteitsgericht | Een belangrijke voorwaarde voor succes is dat gezamenlijk gestreefd wordt naar kwalitatief meest hoogwaardige oogheelkundige zorg. Hiervoor zijn wederzijdse openheid, vertrouwen en respect noodzakelijk. Binnen het netwerk laat zich dit vertalen in een gedrevenheid om continu te verbeteren, in transparantie en het aantoonbaar maken van kwaliteit van zorg.

Samen | Het netwerk is succesvol dankzij al haar partners. Evenzeer geldt het omgekeerde, het netwerk draagt bij aan het succes van haar partners. Centraal in Het Oogzorgnetwerk staat het leggen van verbinding tussen de verschillende schakels in de oogheelkundige zorg, omdat zorg niet pas start of ophoudt bij de ingang van het ziekenhuis.

Innovatief | Door continu op organisatorisch gebied te innoveren verleggen we onze grenzen en kunnen we onze ambities waarmaken.

Resultaatgericht | Het Oogzorgnetwerk werkt gedreven en met focus aan het behalen van toetsbare resultaten. Resultaten worden op efficiënte en effectieve wijze gerealiseerd.


Procesverbeterhuis


Het Oogzorgnetwerk werkt via het onderstaande procesverbeterhuis. De basis is Het Oogzorgnetwerk: het netwerk dat alle samenwerkingspartners in gezamenlijkheid vormen. Het netwerk wordt ondersteund door de serviceorganisatie die partners adviseert en begeleidt tijdens een continue ontwikkeling.Daarnaast kent Het Oogzorgnetwerk vier pijlers:

  • Kwaliteit, veiligheid en patiënttevredenheid
  • Efficiëntie en logistiek
  • Personeel en gastvrijheid
  • Ketenzorg


Op deze vier gebieden wordt continu verbeterd en geïnnoveerd met als doel om excellente oogheelkundige zorg te bereiken.

Sluit de voorlees functie

Contactgegevens

Heeft u vragen over Het Oogzorgnetwerk, neem contact met ons op.

Telefoonnummer
010 - 40 23 400

Bezoekadres
Schiedamse Vest 160, 6e etage
3011 BH Rotterdam

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen